4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό μπούτι μοσχαρίσιο με κόκαλο και μεδούλι
- 3 καρότα σε μικρά κομμάτια
- 1 ρίζα σέλινο με τα φύλλα της σε μικρά κομμάτια
- λίγο μάραθο ή άνηθο σε μικρά κομμάτια
- 2 κρεμμύδια σε μικρά κομμάτια
- 3 πατάτες
- 1 φύλλο δάφνη
- 50 γρ. βούτυρο
- νερό
- 2-3 ντομάτες ψιλοκομμένες ή 7 κουταλιές πελτέ ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε το κρέας στο βούτυρο μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα.
- Το αφαιρούμε από την κατσαρόλα, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το κρατάμε.
- Σοτάρουμε όλα τα χορταρικά, εκτός από τις πατάτες, προσθέτουμε νερό, τις ντομάτες, το κρέας, τη δάφνη, αλάτι, πιπέρι, τον μάραθο και αφήνουμε να βράσουν, έως ότου δέσει η σούπα.
- Προς το τέλος προσθέτουμε και τις πατάτες.