Κουνέλι ριγανάτο

Κουνέλι ριγανάτο Κουνέλι ριγανάτο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Τήνος

Συστατικά

  • 1 κουνέλι, σε μερίδες
  • Ξίδι
  • 1/2 φλ.νερό
  • 1 /2 φλιτζάνι λάδι
  • χυμός ενός λεμονιού
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη

Εκτέλεση

Τοποθετούμε τα κομμάτια του κουνελιού σε βαθύ σκεύος, τα σκεπάζουμε με ξίδι και νερό ,τα αφήνουμε τέσσερις ώρες κι έπειτα τα στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κομμάτια του κουνελιού σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ελαφρώς χρώμα. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι, τη  ρίγανη, το νερό και σιγοψήνουμε για μία περίπου ώρα.  Μπορούμε επίσης να το ψήσουμε στο φούρνο σκεπασμένο με καπάκι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε