Κουνέλι με κάππαρη και πέννες

Κουνέλι με κάππαρη και πέννες Κουνέλι με κάππαρη και πέννες
6 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κουνέλι (1 ½ κιλό)
  • 300 γρ. φρέσκια ντομάτα πολτοποιημένη
  • 500 γρ. πέννες μακαρόνια
  • 200ml ελαιόλαδο
  • 200 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 120 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 2 κουταλιές κάππαρη
  • 1 φύλλο δάφνης
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεκοκαλίζουμε το κουνέλι και το κόβουμε σε μικρά μπαστουνάκια. Το σοτάρουμε ελαφρώς στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε το  κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη ντομάτα, την κάππαρη, τη δάφνη, αλάτι, πιπέρι και 3 ποτήρια νερό. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει. Προσθέτουμε τα μακαρόνια και αν χρειαστεί λίγο νερό. Σερβίρουμε με το τριμμένο κεφαλοτύρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε