0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1100 γρ. καρότα περασμένα στον τρίφτη
- 4 κιλά αλεύρι μαλακό 70%
- 40 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 2 κιλά σπορέλαιο ή μαργαρίνη μαλακή
- 2 κουταλάκια γεμάτα αλάτι
- 1 κιλό κρασί άσπρο
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε με το γάντζο το σπορέλαιο, το κρασί, το καρότο και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά λίγα λίγα. Στο τέλος έχουμε μια ζύμη μαλακή. Πλάθουμε κρίκους και αλείφουμε με άλειμμα αυγού, εάν θέλουμε. Ψήνουμε στους 200°C για 15 λεπτά περίπου.