Κοτόπουλο ρολό

Κοτόπουλο ρολό Κοτόπουλο ρολό
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 μέτριο κοτόπουλο (περίπου 1-1 1/2 κιλό)
  • 100 γραμμ. ψίχα φιστίκια Αιγίνης
  • 1 κουτ. σούπ. κόκκους από μαύρο, ροζ και πράσινο πιπέρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

Πλένουμε το κοτόπουλο και το βράζουμε. Το βγάζουμε από το ζωμό, το αφήνουμε να κρυώσει και το ξεκοκαλίζουμε. Το κόβουμε σε μικρά κομμάτια, πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο, ρίχνουμε τους κόκκους του πιπεριού, τα φιστίκια Αιγίνης, μοσχοκάρυδο, 3-4 κουταλιές της σούπας ζωμό δίχως λίπος και ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας. Αδειάζουμε το μείγμα του κοτόπουλου στο κέντρο μιας λαδόκολλας και το τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό.

Το αφήνουμε ένα 24ωρο στο ψυγείο (κοντά στην κατάψυξη). Σερβίρεται κομμένο σε ροδέλες πάχους 1 - 1 1/2 εκ., γαρνιρισμένο με ρύζι ή σπανάκι πουρέ ή καρότο και μπιζέλι σοταρι-σμένο με λίγο φρέσκο βούτυρο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε