Κοτόπουλο με κρεμμύδια και λαλαγγίτες

Κοτόπουλο με κρεμμύδια και λαλαγγίτες Κοτόπουλο με κρεμμύδια και λαλαγγίτες
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πετράδες

Συστατικά

  • 1 κοτόπουλο το οποίο κόβουμε κομμάτια
  • 1 κουταλιά λάδι
  • 1 1/2 κιλό κρεμμύδια ξερά κομμένα φέτες
  • 1 φλιτζανάκι νερό
  • 3 τομάτες μεγάλες ώριμες ( τις τρίβουμε στον τρίφτη)
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε το κοτόπουλο και το τεμαχίζουμε σε μερίδες. Το σωτάρουμε στην κατσαρόλα με λίγο λάδι, το γυρνάμε με την κουτάλα, ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι. Το βράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 1 ώρα.

Το βγάζουμε και το σερβίρουμε. Τρώγεται με τις λαλαγγίτες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε