Κοτόπουλο με κουσκούσι

Κοτόπουλο με κουσκούσι Κοτόπουλο με κουσκούσι
3 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Καβησός

Συστατικά

  • 1 μέτριο κοτόπουλο
  • 3 φλιτζάνια κουσκούσι
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι
  • 1 κουτάλι αλάτι
  • λίγο πιπέρι
  • 2-3 κουταλιές μαϊντανό
  • 6 φλιτζάνια νερό

Εκτέλεση

Κόβουμε κομμάτια το κοτόπουλο. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το τρίβουμε με τον τρίφτη. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι και το τσιγαρίζουμε λίγο, μετά βάζουμε και το κοτόπουλο. Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και το μαϊντανό. Τ' ανακατεύουμε 2-3 φορές και βάζουμε το νερό. Αφού βράσει λίγο το νερό ρίχνουμε και το κουσκούσι και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά. Αφού φουσκώσει, κλείνουμε το μάτι της κουζίνας, βγάζουμε το καπάκι της κατσαρόλας, βάζουμε μια πετσέτα και το ξανασκεπάζουμε.

Με τον ίδιο τρόπο μαγειρεύουμε και μοσχάρι με κουσκούσι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε