Κοτόπιτα με ρύζι και φιστίκι

Κοτόπιτα με ρύζι και φιστίκι Κοτόπιτα με ρύζι και φιστίκι
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 φιλέτα κοτόπουλο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κλωναράκι σέλινο
  • 1 1/2  κούπα ρύζι
  • 2 αυγά
  • 8 φύλλα κρούστας
  • 1 κούπα μαργαρίνη
  • 1/2 κούπα φιστίκια τριμμένα
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι

Εκτέλεση

Βράζουμε το κοτόπουλο με το κρεμμύδι, το σέλινο, το αλάτι και το πιπέρι. Βράζουμε το ρύζι στο ζουμί του κοτόπουλου και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και τα σοτάρουμε με τη μαργαρίνη. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και κατόπιν προσθέτουμε το ρύζι, το κοτόπουλο, τα φιστίκια και την παρμεζάνα. Σε ένα βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε ένα-ένα τα βουτυρωμένα φύλλα και απλώνπουμε το μείγμα. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, χαράζουμε και ραντίζουμε με λίγο νερό. Ψήνουμε στους 200ο C για 45 λεπτά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε