Κοτολέτες αρνίσιες πανε

Κοτολέτες αρνίσιες πανε Κοτολέτες αρνίσιες πανε
6 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1,5 κιλό κοτολέτες αρνίσιες
  • 2 αυγά
  • λίγο γάλα
  • φρυγανιά τριμμένη
  • λάδι για τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε τις κοτολέτες, τις καθαρίζουμε από τις μεμβράνες, ξύνουμε το κόκαλο να μείνει καθαρό και τις χτυπάμε λίγο να λεπτύνουν. Τις αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά σε ένα βαθύ πιάτο. Ζεσταίνουμε σε ενα τηγάνι το λάδι, χωρίς να κάψει, βουτάμε μία- μία κοτολέτα πρώτα στη φρυγανιά, μετά στο αυγό και μετά πάλι στη φρυγανιά. Τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδοψηθούν και τις τοποθετούμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν. Σερβίρονται ζεστές με λεμόνι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε