Κοψίδια

Κοψίδια Κοψίδια
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κοψίδια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 λεμόνια

Εκτέλεση

Ψήνουμε τα κοψίδια στα κάρβουνα, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα σερβίρουμε ζεστά με άφθονο λεμόνι. Γίνονται, επίσης, νόστιμα εάν τα ψήσουμε στο γκριλ της κουζίνας ή σε μαντεμένια σχάρα πάνω στην εστία. Μπορούμε ακόμη να τα βάλουμε σε ένα τηγάνι με λίγο νερό, σε χαμηλή φωτιά. Το λίπος τους αρχίζει να λειώνει και στη συνέχεια τηγανίζονται μέσα σ' αυτό. Προς το τέλος του τηγανίσματος, αλατοπιπερώνουμε και τα σβήνουμε με λεμόνι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε