4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 πάπια ξεκοκαλισμένη κονφί
- 8 στρείδια
- 500ml κόκκινο κρασί
- 50 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
- 50 γρ. βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Βράζουμε το κρασί με τα κρεμμυδάκια ώστε να μειωθεί σε 3-4 κουταλιές. Προσθέτουμε την κρέμα, το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε το κρέας και σε άλλο σκεύος ζεσταίνουμε τα στρείδια χωρίς να βράσουν. Σερβίρουμε το κονφί πάπιας με τα στρείδια, περιχύνουμε τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με πιπέρι.