Κολοκυθοκορφάδες γεμιστοί με ρύζι

Κολοκυθοκορφάδες γεμιστοί με ρύζι Κολοκυθοκορφάδες γεμιστοί με ρύζι
6 ΑΤΟΜΑ
20' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
30' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
3 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Σάμος

Συστατικά

  • 48 κολοκυθοανθοί
  • 2 κρεμμύδια
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 300 γρ. ρύζι
  • μάραθο - δυόσμο
  • ντομάτα ψιλοκομμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το ρύζι και ανακατεύουμε με όλα τα υλικά ψιλοκομμένα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λάδι. Γεμίζουμε τις κολοκυθοκορφάδες και τις βάζουμε σε κατσαρόλα προσθέτοντας νερό ώστε να τις καλύπτει. Χρόνος βρασμού: 25-30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε