Κολοκυθοκεφτέδες παραδοσιακοί

0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 3 κολοκύθια
  • 2 αυγά
  • 100 γραμμ. τριμμένο κασέρι ή γραβιέρα
  • 1/2 ποτ. αλεύρι
  • ματσάκι άνηθο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μοσχοκάρυδο
  • λάδι (για το τηγάνισμα)

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, πλένουμε και τρίβουμε στον τρίφτη τα κολοκύθια. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Καίμε το λάδι και ρίχνουμε μικρές ποσότητες από το χυλό. Όταν ροδίσουν από τη μια πλευρά, τους γυρνάμε και από την άλλη.

Σερβίρονται ζεστοί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε