Κολοκυθοκεφτέδες με φέτα

Κολοκυθοκεφτέδες με φέτα Κολοκυθοκεφτέδες με φέτα
4 ΑΤΟΜΑ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
10' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κολοκυθάκια
  • 250 γρ. φέτα τριμμένη
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λαδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ξύνετε ιην φλούδα των κολοκυθιών. Τα  πλένετε και τα περνάτε από τον τρίφτη. Τα βάζετε σε σουρωτήρι και τα αλατίζετε. Τα αφήνετε για μια περίπου ώρα και τα στίβετε καλά. Βάζετε τον πολτό των κολοκυθιών σ' ένα μπώλ και προσθέτετε την φέτα, τα αυγά, τη φρυγανιά, τον μαϊντανό, το πιπέρι και ζυμώνετε το μίγμα. Αν δεν είναι αρκετά σφιχτό προσθέτετε λίγη ακόμα φρυγανιά ή λίγο αλεύρι. Πλάθετε τους κολοκυθοκεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε