0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πήλιο
Συστατικά
Εκτέλεση
Μαζεύουμε χόρτα, όπως στίφνα, πολύκουμπα, λάπατα, κοκοράκια,συμπληρώνουμε με άνηθο, παζιά, κρεμμυδάκια φρέσκα τα χόρτα, τα μαραίνουμε με τα δάχτυλα, προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ρύζι,1 φλιτζάνι κιμά, ένα αυγό, 1 φλιτζάνι λάδι, και τα ζυμώνουμε όλα μαζί.Τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσει το ρύζι με 1 φλιτζάνι νερό. Γεμίζουμε τα άνθη και τα στρώνουμε σε κατσαρόλα πλατιά, χαμηλή, με μεγάλο πάτο. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και 1/2 λάδι και τα σιγοβράζουμε.