Κολοκύθι κόκκινο τηγανιτό

Κολοκύθι κόκκινο τηγανιτό Κολοκύθι κόκκινο τηγανιτό
4 ΑΤΟΜΑ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
10' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κόκκινο κολοκύθι
  • αλεύρι
  • αλάτι 
  • λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Κόβουμε σε λεπτές φέτες το κόκκινο κολοκύθι. Το αλατίζουμε και το αφήνουμε περίπου μία ώρα στο τρυπητό, για να στραγγίσει. Το αλευρώνουμε και το τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Συνοδεύεται με σκορδαλιά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε