0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 1/2 κιλό κίτρινη κολοκύθα
- 500 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. καρύδια κοπανισμένα ή φιστίκια Αιγίνης κοπανισμένα
- ανθόνερο
- βανίλια
- κανέλα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες την κίτρινη κολοκύθα. Στρώνουμε τις φέτες σε βουτυρωμένο ταψί. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με ζάχαρη, κανέλα και βανίλια και ψήνουμε το γλύκισμα στο φούρνο, μέχρι να μαλακώσει και να ροδίσει. Όταν κρυώσει, πασπαλίζουμε με καρύδια, ή με φιστίκια Αιγίνης, κοπανισμένα και ραντίζουμε με ανθόνερο.