Κολοκάσι τηγανιτό

Κολοκάσι τηγανιτό Κολοκάσι τηγανιτό
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κολοκάσι
  • 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
  • λίγο κόλιανδρο ψιλοκοπανισμένο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το κολοκάσι και το περιχύνουμε με λίγο από το λεμόνι για να μην αλλάξει το χρώμα του. Ρίχνουμε το κολοκάσι σε ζεστό λάδι να τηγανιστεί. Αν πάρει χρώμα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να ψηθεί. Κατόπιν, το ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα, το σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε αλάτι, τον κόλιανδρο και 1/2 φλιτζανάκι νερό και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά, κουνώντας ανά διαστήματα. Το σερβίρουμε ζεστό.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε