Κολοκάσι με μαυροδάφνη και σχοινόπρασο

Κολοκάσι με μαυροδάφνη και σχοινόπρασο Κολοκάσι με μαυροδάφνη και σχοινόπρασο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κολοκάσι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 250ml μαυροδάφνη
  • 50ml ελαιόλαδο
  • 2 πρέζες σχοινόπρασο
  • 150ml ζωμό κοτόπουλου δεμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε το κολοκάσι σε φέτες και το βράζουμε για 1 ώρα με τη μαυροδάφνη σε χαμηλή θερμοκρασία. Όταν τα βγάλουμε θα είναι σχεδόν έτοιμα. Τα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο προσθέτοντας το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το ζωμό, τη μαυροδάφνη που έχει μείνει στο κατσαρολάκι, το σχοινόπρασο, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε για λίγο να βράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα και να είναι έτοιμο το κολοκάσι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε