Κολιοί με φρέσκο κρεμμυδάκι στην κατσαρόλα

Κολιοί με φρέσκο κρεμμυδάκι στην κατσαρόλα Κολιοί με φρέσκο κρεμμυδάκι στην κατσαρόλα
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κολιοί
  • 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 
  • 1/3 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 150ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια στο λάδι. Προσθέτουμε λίγο νερό και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Τοποθετούμε τα ψάρια και προσθέτουμε το σκόρδο, τον άνηθο, τον μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε