Κοκκινοπέρδικα με ρικότα και φρυγανισμένο ψωμί

Κοκκινοπέρδικα με ρικότα και φρυγανισμένο ψωμί Κοκκινοπέρδικα με ρικότα και φρυγανισμένο ψωμί
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 κοκκινοπέρδικες καθαρισμένες
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 200 γρ. ρικότα
  • 5 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 4 φέτες ψωμί φρυγανισμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τις πέρδικες και τις αλείφουμε με 4 κουταλιές ελαιόλαδο. Τις αφήνουμε να μαριναριστούν για 30 λεπτά. Τις τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο και τις γυρνάμε συχνά για 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Σερβίρουμε τις φέτες ψωμιού πασπαλίζοντάς τες με το σκόρδο, αλάτι και λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε μια κουταλιά ρικότα και τέλος την κοκκινοπέρδικα. Γαρνίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε