Κοκκινιστό κουνέλι στιφάδο

Κοκκινιστό κουνέλι στιφάδο Κοκκινιστό κουνέλι στιφάδο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Τήνος

Συστατικά

  • 1 κουνέλι, σε μερίδες
  • κόκκινο κρασί
  • νερό
  • 1 κιλό ξερά κρεμμύδια μικρά, καθαρισμένα
  • 1 φύλλο δάφνη
  • ζάχαρη
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ντομάτα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

Τοποθετούμε τις μερίδες σε βαθύ σκεύος τις σκεπάζουμε με κόκκινο κρασί για δύο-τρεις ώρες και τις στραγγίζουμε καλά.  Τις σοτάρουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ελαφρώς χρώμα. Τις τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με το κρεμμύδι, το φύλλο δάφνης, το σκόρδο, την ντομάτα, τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι, το  νερό και τις αφήνουμε να σιγοψηθούν έως ότου το κουνέλι ετοιμαστεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε