0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 140 γρ. βούτυρο
- 3 κουταλάκια του γλυκού πάστα τομάτας
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκα φύλλα θυμαριού
- 3 κρόκοι αυγού
- 4 κουταλάκια του γλυκού κόκκινο κρασί
- κόκκινο πιπέρι
- ζάχαρη
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε την πάστα τομάτας σε θερμοκρασία δωματίου με ένα χτυπητήρι. Προσθέτουμε τα φύλλα θυμαριού, χτυπάμε τους κρόκους αυγού και το κόκκινο κρασί σε διπλή κατσαρόλα μέχρι να γίνει κρεμώδη. Προσθέτουμε σιγά-σιγά την πάστα τομάτας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Καρυκεύουμε με αλάτι, κόκκινο πιπέρι και ζάχαρη.