Κεμπάπ με γαλοπούλα φράουλες και ρόκα

Κεμπάπ με γαλοπούλα φράουλες και ρόκα Κεμπάπ με γαλοπούλα φράουλες και ρόκα
5 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1/2 κιλό στήθος γαλοπούλας σε κύβους
  • 1 καυτερή πιπέρια ψιλοκομμένη
  • 4 κουταλιές σάλτσας σόγιας
  • 1 κουταλιά μέλι
  • 4 κουταλιές ξύδι κόκκινου κρασιού
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 κουταλιές ηλιέλαιο
  • 1/2 κιλό φράουλες
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • ξυλάκια για σουβλάκια

Εκτέλεση

Πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε. Αναμειγνύουμε το λάδι σόγιας, το μέλι, το ξύδι, την πιπέρια και το κρέας αλατισμένο. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να μαριναριστεί. Ζεσταίνουμε το λάδι και μαγειρεύουμε το κρέας σε αυτό. Πλένουμε τις φράουλες και τη ρόκα και τα τρυπάμε διαδοχικά σε σουβλάκια με τα κομμάτια κρέατος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε