1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 200 γρ. ξεκοκαλισμένη ουρά κροκόδειλου
- 1/4 παπάγια πολτοποιημένη
- 60ml λευκό κρασί
- 20ml ελαιόλαδο
- 1 μπανάνα
- λίγη μαύρη ζάχαρη
- λίγο μοσχοκάρυδο ή τζίντζερ
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια μεγέθους 15 εκατοστών. Περνάμε το κρέας σε βρεγμένα ξυλάκια μπαμπού ή ξυλάκια για σουβλάκια. Ανακατεύουμε την παπάγια με το κρασί και λίγο ελαιόλαδο. Περιχύνουμε με το μείγμα τα σουβλάκια ώστε να καλύπτονται και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα χωρίς όμως να στεγνώσουμε το κρέας. Κόβουμε τη μπανάνα κατά μήκος χωρίς να την ξεφλουδίσουμε και πασπαλίζουμε με μαύρη ζάχαρη και μοσχοκάρυδο ή τζίντζερ. Ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα χωρίς να τις γυρίσουμε. Σερβίρουμε τη μπανάνα ολόκληρη μαζί με το κεμπάπ.