Κεμπάπ κροκόδειλου

Κεμπάπ κροκόδειλου Κεμπάπ κροκόδειλου
1 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 200 γρ. ξεκοκαλισμένη ουρά κροκόδειλου
  • 1/4 παπάγια πολτοποιημένη
  • 60ml λευκό κρασί
  • 20ml ελαιόλαδο
  • 1 μπανάνα
  • λίγη μαύρη ζάχαρη
  • λίγο μοσχοκάρυδο ή τζίντζερ

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια μεγέθους 15 εκατοστών. Περνάμε το κρέας σε βρεγμένα ξυλάκια μπαμπού ή ξυλάκια για σουβλάκια. Ανακατεύουμε την παπάγια με το κρασί και λίγο ελαιόλαδο. Περιχύνουμε με το μείγμα τα σουβλάκια ώστε να καλύπτονται και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα χωρίς όμως να στεγνώσουμε το κρέας. Κόβουμε τη μπανάνα κατά μήκος χωρίς να την ξεφλουδίσουμε και πασπαλίζουμε με μαύρη ζάχαρη και μοσχοκάρυδο ή τζίντζερ. Ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα χωρίς να τις γυρίσουμε. Σερβίρουμε τη μπανάνα ολόκληρη μαζί με το κεμπάπ.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε