0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 250 γρ. μαργαρίνη μαλακή λιωμένη
- 6 τεμ. αυγά
- 200 γρ. γιαούρτι πρόβειο
- 50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο αλάτι - πιπέρι
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μικρά κομματάκια
- 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μικρά κομματάκια
- 100 γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης σε κομματάκια
- 500 γρ. αλεύρι
- 70% ζαχ/κής
- 30 γρ. μπέϊκιν
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε με το σύρμα του χεριού όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και το μπέϊκιν. Προσθέτουμε και αυτά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Αν βγει η ζύμη λίγο σφιχτή, προσθέτουμε λίγο γάλα για να τη μαλακώσουμε. Σερβίρουμε σε φόρμες του κέϊκ. Ψήνουμε στους 160°C.