Κεφτεδάκια με γιαούρτι

Κεφτεδάκια με γιαούρτι Κεφτεδάκια με γιαούρτι
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 300 γρ. κιμάς βοδινός
  • 200 γρ. κιμάς αρνίσιος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο
  • 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • ρίγανη
  • αλεύρι
  • πιπέρι κόκκινο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, το ψωμί, τον μαϊντανό, λίγη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε. Στην συνέχεια τα ρίχνουμε σε βραστό νερό για 2-3 λεπτά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο και λίγο κόκκινο πιπέρι. Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια και τα περιχύνουμε με το γιαούρτι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε