Καυτή μόκα

Καυτή μόκα Καυτή μόκα
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 ml ή 2 φλιτζάνια  γάλα
  • 125 ml ή ½ φλιτζάνι  κρέμα γάλακτος
  • 150 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη, και λίγη τριμμένη, για γαρνίρισμα
  • 2 κουταλάκια ζάχαρη άχνη
  • 60 ml δυνατό καφέ εσπρέσο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το γάλα και την κρέμα σε ένα κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας, ώσπου να δημιουργηθεί αφρός. Καθώς το γάλα σιγοβράζει, προσθέτουμε στο μείγμα τη σοκολάτα και τη ζάχαρη άχνη. Ανακατεύουμε καλά, ώσπου να λιώσει η σοκολάτα. Βάζουμε 1/4 καφέ σε καθεμιά από τέσσερις κούπες. Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας, με τον αφρό. Γαρνίρουμε με την τριμμένη σοκολάτα και σερβίρουμε αμέσως.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε