Καβουρμάς

Καβουρμάς Καβουρμάς
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Δράμα

Συστατικά

  • χοιρινό κρέας σε κομμάτια
  • λίπος
  • αλάτι

Εκτέλεση

Τοποθετούμε το κρέας μέσα σε μπακιρένιο καζάνι, ή μεγάλη ανοξείδωτη κατσαρόλα, μαζί με κάμποσο λίπος, και το αφήνουμε να μαγειρευτεί. Το αλατίζουμε ελαφρά και το αραδιάζουμε σε πήλινα σκεύη, πιθαράκια, και το σκεπάζουμε με το λιωμένο λίπος, το οποίο παγώνει και συντηρεί το κρέας. Μετά βγάζουμε όσο κρέας χρειαζόμαστε κάθε φορά και το μαγειρεύουμε κανονικά, με πράσα ή με λάχανο ή όπως αλλιώς θέλουμε. Μην ξεχνάμε όμως ότι το κρέας είναι ήδη μαγειρεμένο και θέλει μόνο να γίνει σύβραση με τα λαχανικά ή τις πατάτες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε