Κατσικάκι φρικασέ

Κατσικάκι φρικασέ Κατσικάκι φρικασέ
6 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 1/2 κιλό κατσίκι σε κύβους
  • 1 1/2 κιλό άγρια χόρτα εποχής (ζωχοί, τσουκνίδες)
  • 2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 5-6 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένα
  • ελαιόλαδο
  • 2 αυγά
  • 2 λεμόνια
  • 1 κουταλιά νισεστέ
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε τα χόρτα, τον άνηθο, το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε το βράσιμο. Αφήνουμε λίγο ζουμί, ώστε να το αυγοκόψουμε. Χτυπάμε τους κρόκους με το λεμόνι και προσθέτουμε το νισεστέ διαλυμένο σε λίγο νερό, στη συνέχεια το ζουμί λίγο λίγο και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε