Καρυδάτα

Καρυδάτα Καρυδάτα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 ποτ. αλεύρι
  • 10 ασπράδια αυγών
  • 2 1/2 ποτ. καρύδια κοπανισμένα
  • 240 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 κουτ. σούπ. μπέικιν πάουντερ
  • βανίλια
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι και τη βανίλια ώσπου να γίνουν μαρέγκα. Προσθέτουμε τα καρύδια, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ. Τα ανακατεύουμε καλά με ξύλινη κουτάλα. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και το πασπαλίζουμε με αλεύρι. Βάζουμε το μείγμα μας στη σακούλα ζαχαροπλαστικής και βγάζουμε μικρές ροζέτες.

Ψήνουμε τα καρυδάτα σε μέτρια φωτιά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε