0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 250 γρ. σολομό κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
- 1 καυτερή κόκκινη πιπεριά
- 1 κουταλάκι φρέσκια πιπερόριζα (τζίντζερ)
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 4 ντομάτες σε κύβους
- 1 κίτρινη πιπεριά σε κύβους
- 3 κουταλάκια ξίδι μπαλσάμικο
- 1 κουταλάκι μέλι
- 1 ματσάκι ρόκα χοντροκομμένη
- ελαιόλαδο
- νερό
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε την κόκκινη πιπεριά με την πιπερόριζα, το σκόρδο, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα σοτάρουμε ελαφρώς μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το ξίδι, το νερό, αλάτι, πιπέρι και το μέλι και τα αφήνουμε να βράσουν. Τέλος ρίχνουμε την κίτρινη πιπεριά και το αφήνουμε να κρυώσει. Σερβίρουμε τον σολομό με τη σάλτσα και γαρνίρουμε με τη ρόκα.