Καρπάτσιο μόσχου με τρούφα

Καρπάτσιο μόσχου με τρούφα Καρπάτσιο μόσχου με τρούφα
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1/2 κεφάλι μόσχου με τη γλώσσα
  • 1 καρότο χοντροκομμένο
  • 1 κρεμμύδι κομμένο στα 4
  • 6 σκελίδες σκόρδο κομμένες στα 2
  • λίγη τρούφα σε φέτες
  • λίγο θυμάρι
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 κλωναράκι σέλερι

Εκτέλεση

Βυθίζουμε το κεφάλι σε νερό με ξύδι, για αρκετές ώρες. Βράζουμε το κεφάλι και τη γλώσσα με το καρότο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης και το σέλερι. Αφού βράσει σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες, ξεκοκαλίζουμε το κρέας. Σε λαδόκολλα απλώνουμε το κρέας, από πάνω την τρούφα και τη γλώσσα. Τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό και το αφήνουμε για 24 ώρες τουλάχιστον, στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα το κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε