Καρότα με κρέμα γάλακτος και εστραγκόν

Καρότα με κρέμα γάλακτος και εστραγκόν Καρότα με κρέμα γάλακτος και εστραγκόν
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ. καρότα σε πολύ λοξές φέτες σαν πένες, πάχους 1 εκατοστού
  • 50 γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 1 πρέζα μαϊντανό
  • 1 πρέζα εστραγκόν
  • 200ml κρέμα γάλακτος
  • 1/4 λεμόνι, το χυμό
  • 50 γρ. κεφαλογραβιέρα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τα καρότα. Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο χωρίς να ζεσταθεί πολύ. Σοτάρουμε για ένα λεπτό τα καρότα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε να βράσει. Μόλις αρχίσει να δένει, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει και σερβίρουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε