Καρίβαλοι

Καρίβαλοι Καρίβαλοι
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Φούρνοι

Συστατικά

  • 1 κιλό σαλιγκάρια
  • 7-8 κρεμμύδια μεγάλα
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • λίγο μαϊντανό
  • 2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας 
  • πιπέρι
  • μπαχάρι
  • κανέλα
  • 1 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε καλά τα σαλιγκάρια σε αχνιστό νερό και τα στραγγίζουμε. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα βράζουμε σε λίγο νερό ώσπου να μαραθούν. Σοτάρουμε τα σαλιγκάρια στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί χωρίς να πάρει χρώμα, την σάλτσα, αλάτι, πιπέρι, λίγη κανέλα και μπαχάρι. Βράζουμε για 1 ώρα περίπου σε δυνατή φωτιά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε