0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό καραβίδες, καθαρισμένες (χωρίς πόδια και μουστάκια)
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 ντομάτες πολτοποιημένες
- λίγο κονιάκ
- λίγο μαιντανό
- ελαιόλαδο
- νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθούν χωρίς να πάρουν χρώμα, προσθέτουμε τις καραβίδες και σβήνουμε με κονιάκ. Προσθέτουμε την ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, τον μαϊντανό και αφήνουμε να σιγοβράσουν.