Καπνιστή πέστροφα με σπαράγγια και σάλτσα με κάρδαμο

Καπνιστή πέστροφα με σπαράγγια και σάλτσα με κάρδαμο Καπνιστή πέστροφα με σπαράγγια και σάλτσα με κάρδαμο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 φιλέτα καπνιστή πέστροφα
  • 350 γρ. σπαράγγια καθαρισμένα
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι βούτυρο
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα τυριού
  • 3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • 1 λεμόνι, το χυμό και τη φλούδα του
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • λίγα φύλλα κάρδαμου
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα σπαράγγια σε νερό με αλάτι, ζάχαρη, βούτυρο, φλούδα λεμονιού, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Αναμειγνύουμε την κρέμα τυριού με την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και τα φύλλα κάρδαμου. Σερβίρουμε τα σπαράγγια, από πάνω την πέστροφα και περιχύνουμε με σάλτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε