0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- ψωμί του τοστ ή άλλο είδος
- λίγο φρέσκο βούτυρο ή μαργαρίνη
- 100 γρ. ροκφόρ
- 3-4 αγγουράκια τουρσί σε φέτες
- κάπαρη
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε ότι σχήμα προτιμάμε, αφαιρούμε την κόρα εάν υπάρχει και αλείφουμε τις φέτες με λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη. Λιώνουμε με ενα πιρούνι το ροκφόρ και το ανακατεύουμε με 2 κουταλιές σούπας μαλακό βούτυρο μέχρι να γίνει κρέμα. Αλείφουμε κάθε καναπεδάκι με το μείγμα και γαρνίρουμε με αγγουράκι και κάπαρη.