Καλκάνι κρασάτο με εστραγκόν

Καλκάνι κρασάτο με εστραγκόν Καλκάνι κρασάτο με εστραγκόν
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 καλκάνι, περίπου 2 κιλά
  • 2 ποτήρια λευκό κρασί
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • 2 πρέζες εστραγκόν
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το ψάρι, το κόβουμε σε μερίδες, τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε. Τοποθετούμε το ψάρι σε ρηχή κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρασί, το εστραγκόν, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό. Βράζουμε το ψάρι μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του. Τέλος, χτυπάμε το λάδι με το λεμόνι και περιχύνουμε το καλκάνι πριν το σερβίρουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε