Καλαμάρια ψητά

Καλαμάρια ψητά Καλαμάρια ψητά
8 ΑΤΟΜΑ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

 

  • 8 καλαμάρια ολόκληρα
  • 3 πρέζες μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λεμόνι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καλαμάρια. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα περιχύνουμε με λίγο λάδι. Τα ψήνουμε στη σχάρα και από τις δύο πλευρές για λίγο χρόνο και σε αρκετά δυνατή φωτιά προσέχοντας να μην ξεροψηθούν, γιατί  σκληραίνουν. Μόλις τα ψήσουμε, περιχύνουμε με λαδολέμονο. Κατά το σερβίρισμα πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και τον μαϊντανό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε