Καλαμαράκια με κρασί

Καλαμαράκια με κρασί Καλαμαράκια με κρασί
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό καλαμαράκια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • πιπέρι μαύρο
  • αλάτι
  • 1/2 lt κόκκινο κρασί
  • ελαιόλαδο
  • νερό

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθεί, χωρίς να πάρει χρώμα,  προσθέτουμε τα καλαμαράκια, το πιπέρι, μια πρέζα αλάτι και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε νερό και  αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με τη σάλτσα τους. Τέλος, δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται προσθέτουμε αλάτι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε