Καγκουρό με τραχανά και καραμελωμένα σε μέλι κρεμμύδια

Καγκουρό με τραχανά και καραμελωμένα  σε μέλι κρεμμύδια Καγκουρό με τραχανά και καραμελωμένα  σε μέλι κρεμμύδια
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 600 γρ. φιλέτο καγκουρό κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 κουταλιά εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για τον τραχανά:

  • 1/2 φλιτζάνι γλυκό τραχανά
  • 1/2 φλιτζάνι ξινό τραχανά
  • 2 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
  • 1 κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι
  • 1/2 φλιτζάνι κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα τριμμένη

Για τα κρεμμύδια:

  • 2 κόκκινα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλάκι μέλι θυμαρίσιο
  • 1 κουταλιά εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σιγοβράζουμε το ζωμό κοτόπουλου, προσθέτουμε τον τραχανά και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του. Τραβάμε τον τραχανά από τη φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι, το τυρί και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα. Το αφαιρούμε από το τηγάνι, ρίχνουμε  ακόμη λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το μέλι και ανακατεύουμε μέχρι να καραμελώσουν. Σερβίρουμε τον τραχανά, τοποθετούμε από πάνω το κρέας και τέλος τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε