Καγκουρό με δενδρολίβανο και πουρέ κουκιών

Καγκουρό με δενδρολίβανο και πουρέ κουκιών Καγκουρό με δενδρολίβανο και πουρέ κουκιών
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 700 γρ. φιλέτο καγκουρό
  • 40 γρ. δενδρολίβανο
  • 40 γρ. σκόρδο λιωμένο
  • 40 γρ. σπόροι κόκκινου και πράσινου πιπεριού θρυμματισμένοι
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι αλάτι

Για τον πουρέ:

  • 320 γρ. φρέσκα κουκιά
  • 40 γρ. χοντρό αλάτι
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κλωναράκι δενδρολίβανο
  • 1 κλωναράκι φασκόμηλο
  • 2 κουταλάκια μαύρη ζάχαρη
  • 40 γρ. ανάλατο βούτυρο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε στο γουδί τα 40 γρ. δενδρολίβανο με το σκόρδο, τους σπόρους πιπεριού, το ελαιόλαδο, το αλάτι και αλείφουμε το κρέας. Το αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 24 ώρες. Για τον πουρέ, ανακατεύουμε στο γουδί το αλάτι, το ελαιόλαδο, το δενδρολίβανο, το φασκόμηλο και τη μαύρη ζάχαρη. Ψήνουμε τα κουκιά στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180˚C. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και πολτοποιούμε τους σπόρους τους με το βούτυρο. Ανακατεύουμε τα πολτοποιημένα κουκιά με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνουν πουρές. Τηγανίζουμε το κρέας και το σερβίρουμε με τον πουρέ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε