Ιταλικά κεφτεδάκια

Ιταλικά κεφτεδάκια Ιταλικά κεφτεδάκια
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Για διαβητικούς

Συστατικά

  • 450 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 100 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλιά θυμάρι
  • 2 κουταλάκια ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε ελαφρώς στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τραβάμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε το θυμάρι. Μόλις κρυώσουν τα ανακατεύουμε σε ένα σκεύος μαζί με τον κιμά, τις νιφάδες βρώμης, το αυγό, αλάτι και πιπέρι, τα ζυμώνουμε καλά, τα πλάθουμε και τα τηγανίζουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε