0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά παλαιωμένο ξύδι από κόκκινο κρασί
- 1/4 κουταλάκι αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το αλάτι. Προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.