Γριβάδι τηγανητό

Γριβάδι τηγανητό Γριβάδι τηγανητό
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 γριβάδι, περίπου 1 1/2 κιλό
  • 300 γρ. ηλιέλαιο
  • 200 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε το ψάρι σε φέτες. Τις πλένουμε καλά, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε για 1 ώρα περίπου στο ψυγείο. Κατόπιν αλευρώνουμε τις φέτες και τις τηγανίζουμε καλά μέχρι να ροδίσουν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε