Γλυκόξινες καραβίδες με πιπέρι καγιέν

Γλυκόξινες καραβίδες με πιπέρι καγιέν Γλυκόξινες καραβίδες με πιπέρι καγιέν
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 450 γρ. καραβίδες ξεφλουδισμένες
  • 1 φλιτζάνι κέτσαπ
  • 1 κουταλιά μέλι
  • 1 κουταλιά μαύρη ζάχαρη
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • 2 κουταλάκια ταμπάσκο ή hot sauce
  • 1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
  • 1/2 κουταλάκι θυμάρι
  • 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις καραβίδες σε τηγάνι και τα ζεσταίνουμε καλά. Ζεματίζουμε τις καραβίδες σε νερό που βράζει για 5 λεπτά. Τις ρίχνουμε στη σάλτσα και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.
?

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε