Γλύκισμα σύκου

Γλύκισμα σύκου Γλύκισμα σύκου
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό σύκα αποξηραμένα
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • 300 γρ. ψίχα καρυδιού
  • 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης
  • βανίλια

Εκτέλεση

Αποβραδίς ζεματάμε τα σύκα. Αλέθουμε σε χοντρά κομμάτια το καρύδι και το φιστίκι. Γεμίζουμε τα σύκα με το μείγμα και τα τοποθετούμε σε ταψάκι. Ρίχνουμε τη ζάχαρη, λιωμένη με λίγο νερό και βανίλια, πάνω στα σύκα και τα ψήνουμε στο φούρνο.

Σερβίρονται με καϊμάκι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε