8
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 6-8 γλώσσες καθαρισμένες
- 2 αυγά
- φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
- ελαιόλαδο
- λεμόνια
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και τις αφήνουμε να στραγγίσουν. Χτυπάμε τα αυγά με λίγο γάλα, τοποθετούμε την φρυγανιά σε ένα βαθύ πιάτο και βουτάμε μια-μια τις γλώσσες πρώτα στο αυγό και μετά στη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο και τις αφήνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν.