Γεμιστή σπλήνα αρνιού

Γεμιστή σπλήνα αρνιού Γεμιστή σπλήνα αρνιού
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 σπλήνες αρνιού
  • 1 ποτήρι νερό
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Για τη γέμιση:

  • 350 γρ. κρέας αρνιού ψιλοκομμένο
  • 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κρεμμύδια λευκά ψιλοκομμένα
  • 5 κουταλιές κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι διατηρημένο σε χοντρό  αλάτι, σε κύβους
  • 100 γρ. ελιές σε κύβους
  • λίγη πάπρικα καγιέν
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε το κρέας με τα υπόλοιπα υλικά για τη γέμιση. Χαράσσουμε τις σπλήνες και τις γεμίζουμε χρησιμοποιώντας σακούλα ζαχαροπλαστικής. Κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες και τρυπάμε τις σπλήνες εξωτερικά με πιρούνι. Τις τοποθετούμε σε τηγάνι και βράζουμε τις σπλήνες με το κρεμμύδι και το νερό για 15-20 λεπτά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε